Supper på køl

Vi har fyldt to af danskernes favorit-supper i et praktisk 400 g portionsbæger, nemlig Karrysuppe med grøntsager, ris og hønsekød samt Tomatsuppe med suppenudler. Supperne kan varmes direkte i bægeret - det tager kun 5 minutter - så er de klar til at spise.

Du finder Mous nye supper i køledisken sammen med salater og færdigretter.

Karrysuppe med grøntsager,
ris og hønsekød

Opskriften på Karrysuppe har sine rødder i det indiske køkken og et varmt klima.
Derfor er suppen ekstra god på en dag med møgvejr.
Mou Karrysuppe er hønsefond, omhyggeligt krydret og fyldt med dejligt mættende
grøntsager, ris og hønsekød.

Selv emballagen giver en god smag i munden.

Bæger og låg er lavet af genanvendeligt plastik,
så når du har nydt suppen, kan du rive pappet af bægeret og sortere som pap,
mens bægeret og låget skylles og kan sorteres som plast.

Tomatsuppe med suppenudler

En frisk og lækker Tomatsuppe med en dejlig mild smag.
Mou Tomatsuppe er hønsefond kogt med tomat, der giver den friske smag.
Suppen er let krydret og jævnet, så den har en blød og cremet
konsistens og en pikant smag. Til sidst kommer vi suppenudler i, så
suppen er ekstra mættende.