MÆRK VARMEN

FRA HELE VERDEN

Verdenssupper fra Mou

Mærk varmen fra hele verden – lige rundt om hjørnet venter nye spændende eventyr, der overvælder dine sanser og smagsløg. Varmere himmelstrøg kan føles langt væk, når regnen siler ned ad vinduerne, blæsten rusker og kulden bider.

Vi har ladet os inspirere af fantastiske verdenskøkkener og har kreeret tre forførende verdenssupper, så du på få minutter kan nyde duften og smagen af eksotiske madtraditioner - og samtidig mærke varmen, mens du drømmer dig væk fra møgvejret og til varmere himmelstrøg i Thailand, Australien eller Italien.

Så er du mest til Sawadee kaa, G’day mate eller Ciao bella?

 

Tom Yum suppe

Tom Yum Suppe

Mou Tom Yum Suppe er inspireret af Thailand - du vil smage en sødme fra den tilsatte kokosmælk og friskhed fra citrongræs og kafffir limeblade. Hvis du kan lide din suppe en smule krydret og stærk, er denne suppe bestemt for dig.

Derudover vil du smage koriander, som mange forbinder med asiatisk inspirerede retter.

Suppen kan spises som den er eller serveres med tern af stegt kyllingebryst eller rejer. Mærk varmen fra den friske og krydrede Mou Tom Yum Suppe, mens du drømmer dig væk til Thailand.

Læs mere om Tom Yum Suppe

Thai inspireret krydret karrysuppe med kaffir limeblade, koriander, citrongræs og kokosmælk. 

Butternutsuppe

Mou Butternutsuppe er inspireret af Australien - suppen er med pureret butternut squash, hvidløg og olivenolie, som giver en rund og mild suppe med en flot orange farve samt et friskt pift af australsk citronmyrte.

Butternut kaldes også butternut squash, butternut græskar eller moskusgræskar. Butternut squash har en sød og nøddeagtig smag. Udenpå er skallen hård og lys og formet som en pære, mens den indeni har en fin orange farve og kun består af få frø.

Suppen kan spises som den er eller serveres med sprødstegte bacontern på toppen og et lunt stykke groft brød. Mærk varmen fra den friske og milde Mou Butternutsuppe, mens du drømmer dig væk til Australien.

Læs mere om Butternutsuppe

Butternut suppe

Australsk inspireret suppe smagt til med olivenolie, hvidløg og citronmyrte.

Minestronesuppe

Minestronesuppe

Mou Minestronesuppe er inspireret af Italien - suppen er med røde tomater og fyldt med lækre gnocchi-pasta og tørrede tomater, som man kender det fra Italien. Italien er ikke kun kendt for deres sprøde pizzaer og pastaretter, men også for deres smagfulde suppe, og denne suppe er god til alle aldre.

Den kan spises som den er eller serveres med et drys af flager af parmesan og lidt hvidløgscroutoner på toppen samt et lækkert lunt stykke ciabattabrød.

Mærk varmen fra den lækre fyldige Mou Minestronesuppe, mens du drømmer dig væk til Italien.

Læs mere om Minestronesuppe

Italiensk inspireret suppe smagt til med olivenolie, hvidløg og krydderurter. 

Verdenssupper fra Mou

Produkter / Suppe
Mou Tom Yum Suppe

700 g

Produkter / Suppe
Mou Minestronesuppe

700 g

Produkter / Suppe
Mou Butternutsuppe

700 g