Økologisk Hønsekødsuppemed risnudler, kylling og sprød grønkål

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Hønsekødsuppemed risnudler, kylling og sprød grønkål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 120 g frisk grønkål
  • 0,5 spsk. olivenolie
  • 125 g risnudler
  • 25 g frisk ingefær
  • 600 g kyllingeinderfileter
  • Salt og peber
Print opskrift

En helt klassisk klar hønsekødssuppe med risnudler, kylling og kål. Den smager fantastisk og er lavet på max. 30 min. Basen for suppen er Mou økologisk hønsekødsuppe, der gør det hurtigt og nemt at få en suppe med masser af smag i.

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

HØNSEKØDSUPPE MED RISNUDLER
Sæt Mou økoligisk hønsekødsuppe over ved svag varme.

Pluk og skyl grønkål og vend den med lidt olie og salt og fordel i en bradepande.
Bag ved 130 °C i 9-12 min. til det er sprødt. Vend i kålen hvert 2-3 min. Afdryp på køkkenrulle.

Kog nudler efter anvisning på emballagen.
Sigt nudlerne og vend i suppen sammen med revet ingefær.

Steg imens kyllingeinderfileter i lidt neutral olie og krydr med salt og peber.  

ANRETNING
Servér den varme suppe med risnudler og kyllingeinderfilet. Dertil sprødbagt grønkål.


Tips

Prøv også vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

 

Du kan også lave din egen hjemmelavede hønsekødsuppe. Find opskriften her. 

Økologisk Hønsekødsuppe (1)

Økologisk Hønsekødsuppe

Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter

Hønsekødsuppe er dansk hygge og tradition, uanset om det er som forret til et middagsselskab eller som et dampende varmt hverdagsmåltid i den mørke årstid.

Vores økologiske hønsekødsuppe er kogt på hele suppehøns, oksekraftben og suppeurter og tilsat grøntsager som gulerod, selleri og porre – alt sammen økologisk, naturligvis.