Økologisk Hønsekødsuppemed chorizo, spidskålstagliatelle og jordskokker

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Hønsekødsuppemed chorizo, spidskålstagliatelle og jordskokker

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 16 skiver chorizo
  • 1 lille spidskål
  • 200 g jordskokker
  • 4 skiver surdejsbrød
  • Salt & peber
  • Olivenolie

Fremgangsmåde

Sæt suppen over ved svag varme.
Jordskokker skrælles og skæres i tynde mundrette stykker og tilsættes suppen de sidste 3 minutter. 

Steg brødskiver på en pande ved svag varme til de er sprøde, ca. 3-4 min. på hver side.
Skær spidskål i strimler som tagliatelle, ca. 1½ cm bredde og skyl grundigt i en sigte.
Vend halve chorizo skiver og spidskål sammen og fordel i 4 skåle.
Overhæld med den dampende suppe og servér med en skive stegt surdejsbrød.

Økologisk Hønsekødsuppe

Økologisk Hønsekødsuppe

Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter

Hønsekødsuppe er dansk hygge og tradition, uanset om det er som forret til et middagsselskab eller som et dampende varmt hverdagsmåltid i den mørke årstid. Vores økologiske hønsekødsuppe er kogt på hele suppehøns, oksekraftben og suppeurter og tilsat grøntsager som gulerod, selleri og porre – alt sammen økologisk, naturligvis.