Økologisk Hønsekødsuppemed risnudler, kyllingefilet og crispy grønkål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Hønsekødsuppemed risnudler, kyllingefilet og crispy grønkål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 120 g frisk grønkål
  • 0,5 spsk. olivenolie
  • 125 g risnudler
  • 25 g frisk ingefær
  • 600 g kyllingeinderfileter
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Sæt suppen over ved svag varme.
Pluk og skyl grønkål og vend den med lidt olie og salt og fordel i en bradepande.
Bag ved 130 °C i 9-12 min. til det er sprødt. Vend i kålen hvert 2-3 min. Afdryp på køkkenrulle.

Kog nudler efter anvisning på emballagen.
Sigt nudlerne og vend i suppen sammen med revet ingefær.
Steg imens kyllingeinderfileter i lidt neutral olie og krydr med salt og peber.  

Servér den varme suppe med risnudler og kyllingeinderfilet. Dertil sprødbagt grønkål.

Økologisk Hønsekødsuppe

Økologisk Hønsekødsuppe

Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter

Hønsekødsuppe er dansk hygge og tradition, uanset om det er som forret til et middagsselskab eller som et dampende varmt hverdagsmåltid i den mørke årstid. Vores økologiske hønsekødsuppe er kogt på hele suppehøns, oksekraftben og suppeurter og tilsat grøntsager som gulerod, selleri og porre – alt sammen økologisk, naturligvis.