Økologisk Karrysuppemed asparges og hel lakseside

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Karrysuppemed asparges og hel lakseside

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
  • 700 g helside laks
  • 1 tsk. salt
  • 500 g grønne asparges
  • 1 dl hakket dild
  • Evt. lækkert brød

Fremgangsmåde

Varm suppen op efter anvisning på emballagen.
Befri laksen for skind og ben og strø med salt og bag på bagepapir i ovnen i 18-20 min. ved 200 °C. 
Bryd asparges ved roden, skyl og snit i mundrette stykke. Asparges stykkerne koges med i suppen de sidste 2 minutter, så de stadigvæk er sprøde.

Servér den bagte laks i en stor skål og hæld suppen og asparges ved. Pynt med frisk dild. Servér med godt brød og evt. kogte ris.

Økologisk Karrysuppe

Økologisk Karrysuppe

Flødelegeret økologisk karrysuppe - kogt på høns og suppeurter

Med en ostindisk karry har vi skabt en mild økologisk karrysuppe, som passer til hele familien. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Vi har startet med kraften fra en hønsefond. Krydret godt med ostindisk karry, som giver den krydrede og afrundede smag. Til sidst krydrer vi med koriander og jævner med fløde.