Økologisk Karrysuppemed chili-hvidløgsrejer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Karrysuppemed chili-hvidløgsrejer

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
  • 15 g revet ingefær
  • 2 dl kokosmælk
  • 4 forårsløg
  • 1 dl koriander
Chili-hvidløgsrejer
  • 250 g store rejer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. tørret chili
  • Salt og peber
Print opskrift

En spicy karrysuppe toppet med rejer er en af de supper, du er nødt til at prøve. Den er fuld af smag og er tilmed nem at lave på under 30 min. Vi har brugt Mou Karrysuppen som base for retten, så du kun skal tilføje ganske få andre ting. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

KARRYSUPPE

Sæt den frosne Mou økologisk karrysuppe  over ved svag varme.
Tilsæt revet ingefær, kokosmælk, snittede forårsløg og friskhakket koriander og kog yderligere et par minutter.

Pil rejerne, hvis de er med skal og vend med olie, hvidløg, chili, salt og peber.
Sæt rejerne på spyd og steg på en pande ca. 3 min. på hver side ved middel varme.

ANRETNING
Servér den dampende spicy karrysuppe med grillede chili-hvidløgsmarinerede rejer.

 


Tips

Prøv også vores andre karrysupper:

 

Økologisk Karrysuppe (1)

Økologisk Karrysuppe

Flødelegeret økologisk suppe - kogt på høns og suppeurter

Med en ostindisk karry har vi skabt en mild økologisk suppe, som passer til hele familien.

Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet.

Vi har startet med kraften fra en hønsefond.

Krydret godt med ostindisk karry, som giver den krydrede og afrundede smag.

Til sidst krydrer vi med koriander og jævner med fløde.