Økologisk Karrysuppemed Satay spyd, peanuts og små kartofler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Karrysuppemed Satay spyd, peanuts og små kartofler

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
  • 12 kyllingeinderfileter
  • 1 dl satay sauce
  • Salt
  • 300 g små kartofler
  • 1 dl peanuts
  • 1 dl hakket purløg

Fremgangsmåde

Varm suppen op efter anvisning på emballagen.
Vend kyllingeinderfilet med lidt salt og satay sauce og sæt den på træspyd. Bag i ovnen ved 200 °C i 12 min. 
Kog kartoflerne og fordel dem i små suppeskåle. Hæld suppen ved. Strø med let hånd peanuts og hakket purløg. Velbekomme.


Tips

Læg evt. træspyd i vand 10 min. inden brug. Herved holder de sig pæne og lyse under tilberedningen.

 

Økologisk Karrysuppe

Økologisk Karrysuppe

Flødelegeret økologisk karrysuppe - kogt på høns og suppeurter

Med en ostindisk karry har vi skabt en mild økologisk karrysuppe, som passer til hele familien. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Vi har startet med kraften fra en hønsefond. Krydret godt med ostindisk karry, som giver den krydrede og afrundede smag. Til sidst krydrer vi med koriander og jævner med fløde.