Økologisk Tomatsuppemed Italian meatballs og stegte peberfrugter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Tomatsuppemed Italian meatballs og stegte peberfrugter

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe, 800 g
Italian meatballs
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. røget paprika
  • 4 stilke persille
  • 0,5 dl vand
Stegte peberfrugter
  • 0,5 rød peberfrugt
  • 0,5 grøn peberfrugt
  • 0,5 gul peberfrugt
  • 1 spsk. frisk oregano
  • Olie

Fremgangsmåde

Varm suppen op efter anvisning på emballagen.

Italian Meatballs:
Hak fint eller blend løg og hvidløg på en foodprocessor og vend sammen med de øvrige ingredienser.
Lad gerne farsen hvile 30 min. og form til kødboller på størrelse med en golfbold.
Kog kødbollerne i ca. 4 min. i letsaltet kogende vand og lad afdryppe før de steges i lidt fedtstof på en pande.

Stegte peberfrugter:
Skyl og snit peberfrugt i mindre stykker og steg kort i lidt olie på en varm pande.
Krydr med lidt salt og peber.

Anret meatballs i suppeskåle sammen med de stegte peberfrugter.
Fordel den varme tomatsuppe over og drys til sidst med groft hakket oregano.

Økologisk Tomatsuppe

Økologisk Tomatsuppe

Flødelegeret økologisk tomatsuppe - kogt på høns og suppeurter

Mous økologiske tomatsuppe er enkel og frisk. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Vi har startet med kraften fra en hønsefond. Godt med økologiske tomater giver den friske og naturlige smag, og så krydrer vi med basilikum og jævner med fløde. Perfekt til hele familien.