Økologisk Tomatsuppemed pasta, pølser og peberfrugt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Tomatsuppemed pasta, pølser og peberfrugt

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe, 800 g
  • 160 g pasta (f.eks. penne)
  • 150 g Tulip Bacon i tern
  • 8 brunchpølser
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 chili

Fremgangsmåde

Steg bacon i en gryde et par minutter under omrøring inden suppen tilsættes og varmes langsomt op.
Steg imens brunchpølser i lidt fedtstof på en pande ved lav varme.
Kog pasta efter anvisning på emballagen og snit peberfrugter i lange stykker og chili i tynde skiver.

Vend de stegte pølser, strimlet peberfrugt, chili og pasta i suppen og varm i et par minutter.
Servér suppen dampende varm med godt friskbagt brød.

Økologisk Tomatsuppe

Økologisk Tomatsuppe

Flødelegeret økologisk tomatsuppe - kogt på høns og suppeurter

Mous økologiske tomatsuppe er enkel og frisk. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Vi har startet med kraften fra en hønsefond. Godt med økologiske tomater giver den friske og naturlige smag, og så krydrer vi med basilikum og jævner med fløde. Perfekt til hele familien.