Spicy Økologisk Karrysuppemed chili-hvidløgsrejer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spicy Økologisk Karrysuppemed chili-hvidløgsrejer

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
  • 15 g revet ingefær
  • 2 dl kokosmælk
  • 4 forårsløg
  • 1 dl koriander
Chili-hvidløgsrejer
  • 250 g store rejer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. tørret chili
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Sæt suppen over ved svag varme.
Tilsæt revet ingefær, kokosmælk, snittede forårsløg og friskhakket koriander og kog yderligere et par minutter.

Pil rejerne, hvis de er med skal og vend med olie, hvidløg, chili, salt og peber.
Sæt rejerne på spyd og steg på en pande ca. 3 min. på hver side ved middel varme.

Servér den dampende spicy karrysuppe med grillede chili-hvidløgsmarinerede rejer.

Økologisk Karrysuppe

Økologisk Karrysuppe

Flødelegeret økologisk karrysuppe - kogt på høns og suppeurter

Med en ostindisk karry har vi skabt en mild økologisk karrysuppe, som passer til hele familien. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Vi har startet med kraften fra en hønsefond. Krydret godt med ostindisk karry, som giver den krydrede og afrundede smag. Til sidst krydrer vi med koriander og jævner med fløde.