Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 4 æg
  • 1 bdt. forårsløg, snittes fint
  • 1 pk. Tulip Bacon i skiver
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen varmes op, og forårsløgene tilsættes.
Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.
Æggene slås ud i en skål, krydres med salt og peber og piskes grundigt sammen.
Æggemassen vendes på en varm pande i en anelse fedtstof, til den har en fast konsistens, og holdes lun.
Suppen fordeles i 4 skåle, og æg og bacon lægges i.
Serveres straks.


Tips

Røræggen kan laves i mange variationer. Rør f.eks. æggemassen med 50 g revet parmesanost, inden den vendes på panden.
Retten serveres eventuelt med brød.

Lignende opskrifter

Tomatsuppe

med quinoa, squash og rugbrødschips

Broccolisuppe med nudler og spidskommen

Spaghetti med kødboller og tomatsauce

Produkter