Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 4 æg
  • 1 bdt. forårsløg, snittes fint
  • 1 pk. Tulip Bacon i skiver
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Suppen varmes op, og forårsløgene tilsættes.
Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.
Æggene slås ud i en skål, krydres med salt og peber og piskes grundigt sammen.
Æggemassen vendes på en varm pande i en anelse fedtstof, til den har en fast konsistens, og holdes lun.
Suppen fordeles i 4 skåle, og æg og bacon lægges i.
Serveres straks.


Tips

Røræggen kan laves i mange variationer. Rør f.eks. æggemassen med 50 g revet parmesanost, inden den vendes på panden.
Retten serveres eventuelt med brød.

Andre opskrifter med asparges

Klassisk aspargessuppe

med rejer og skinke

Skummende aspargessuppe

med smørstegt torsk og grønne asparges

Aspargessuppe

med pesto og sprød bacon

Suppetilbehør

Det gode suppebrød

Italienske grissini

med ost og tomat

Ristede rugbrødsstave

med chili, hvidløg og sesam

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Aspargessuppe

1000 g

Produkter / Suppe
Mou Aspargessuppe med Kødboller og grønne Asparges

700 g