Klassisk aspargessuppemed rejer og skinke

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Klassisk aspargessuppemed rejer og skinke

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 100 g kogte skinketern
  • 100 g rejer
  • 4 spsk. fintklippet purløg
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen varmes op og fordeles i 4 skåle.
Skinketern og rejer tilsættes. Suppen drysses med purløg.
Serveres straks.


Tips

Servér med citronmarinerede jordskokker.
Skiver af rå, grundigt skyllede jordskokker vendes med citronsaft, salt og peber og trækker 5-10 min.

Lignende opskrifter

Spaghetti med kødboller og tomatsauce

Gullaschsuppe

med bladselleri og citrusfrugter

Ristede melboller med salat og revet parmasan

Produkter