Klassisk aspargessuppe med rejer og skinkeMed skinke og purløg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Klassisk aspargessuppe med rejer og skinkeMed skinke og purløg

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Skøn, cremet aspargessuppe med lækkert fyld

Aspargessuppen er en suppeklassiker. Med stykker af hvide asparges og jævnet med dejlig fløde er denne lækre, lyse og milde suppe en kæmpe favorit blandt både børn og voksne.

I denne opskrift giver vi vores Mou Aspargessuppe et lækkert twist, når vi fylder en festlig blanding af rejer og skinke i suppen. Kombinationen af saftige, milde rejer og den fyldige røgede skinke fungerer nemlig rigtig godt! Fintklippet purløg sætter prikken over i’et i denne suppeanretning.


Sådan tilbereder du retten

  • Åben pakken med Mou Aspargessuppe,og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt gryden over medium varme, og varm langsomt suppen op til kogepunktet under jævnlig omrøring.
  • Fordel suppen i fire skåle.
  • Fordel skinketern og rejer oven i den varme suppe.
  • Drys med finthakket purløg.
  • Server straks.
  • Velbekomme!


Tips

Alternativ til suppe med rejer og fløde

En af de gode, klassiske traditioner i det danske køkken er at servere suppe som forret, både til hverdag og til fest – og her bliver der ofte serveret aspargessuppe. Hvis du er mere til den klassiske udgave af suppen, kan du servere den med lækre kødboller i.

Prøv Mou Kødboller

Serveringsforslag

Hvis du har lyst til et lækkert, knasende tilbehør, kan du citronmarinere rå jordskokker og servere dem til suppen, så hver spisende selv kan drysse lidt knas på suppen. Jordskokker har en sprød konsistens og en lækker, frisk nøddeagtig smag, som passer godt til den cremede og milde suppe.

Tag 250 gram jordskokker, og skrub dem grundigt eller skræl dem. Skær dem i skiver eller tern, vend med citronsaft, salt og peber, og lad jordskokkerne trække 5-10 minutter. Herefter er de citronmarinerede jordskokker klar til brug.

Få opskrift på jordskokkesuppe

Vidste du…

…at Mou Aspargessuppe er en af vores lækre, flødelegerede supper? At legere eller liere en suppe eller sauce betyder, at man gør retten lidt tykkere med fløde, æg, creme fraiche eller smør. Samtidig giver man suppen en dejlig rund og cremet smag. Vi legerer flere af vores supper med ægte piskefløde, for eksempel vores tomatsuppe og karrysuppe.

Se Mou Tomatsuppe og Mou Karrysuppe