Græskarsuppemed bacon- og æbletern

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed bacon- og æbletern

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskarsuppe, 1000 g
  • 1 æble
  • 1 pk. Tulip Bacontern
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl hakket purløg
Print opskrift

Fremgangsmåde

Sæt suppen over ved svag varme.
Rist imens græskarkerner på en tør stegepande under omrøring og derefter bacontern i lidt fedtstof til de er gyldne.
Når suppen koger, trækkes gryden fra blusset og cremefraiche vendes i.
Servér suppen toppet med sprøde æbletern, ristede græskarkerner og bacon.
Strø til sidst med hakket purløg og servér med groft brød.

Flere supper med græskar som base

Græskarsuppe

med hel stegt pølse, bacon og ærter

Græskarsuppe

med smørstegte kødboller og persille

Græskarsuppe

med fetaost, blegselleri, sprød broccoli og syltede hvidløg

Suppetilbehør

Hjemmelavede brødcroutoner

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Italienske breadsticks

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Græskarsuppe

1000 g