Græskarsuppemed bacon- og æbletern

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed bacon- og æbletern

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskarchili-suppe, 1000 g
  • 1 æble
  • 1 pk. Tulip Bacontern
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl hakket purløg
Print opskrift

Fremgangsmåde

Sæt suppen over ved svag varme.
Rist imens græskarkerner på en tør stegepande under omrøring og derefter bacontern i lidt fedtstof til de er gyldne.
Når suppen koger, trækkes gryden fra blusset og cremefraiche vendes i.
Servér suppen toppet med sprøde æbletern, ristede græskarkerner og bacon.
Strø til sidst med hakket purløg og servér med groft brød.

Lignende opskrifter

Græskarsuppe

med smørstegte kødboller og persille

“Boller i Karrysuppe”

med hvidløgssauterede ris

Græskarsuppe

med hokkaido græskar, linser og revet kylling

Mou Græskarsuppe

Mou Græskarsuppe

Cremet og flødelegeret hokkaidogræskarsuppe smagt til med chili og timian. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter

Mou Græskarsuppe med hokkaido - hokkaido der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaidogræskar, vi benytter hos Mou, dyrkes i Danmark. Hokkaido indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?