Græskarsuppemed fetaost, blegselleri, sprød broccoli og syltede hvidløg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed fetaost, blegselleri, sprød broccoli og syltede hvidløg

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskar-chilisuppe, 1000 g
  • 200 g fetaost
  • 6 stængler blegselleri
  • 10 store broccolibuketter
  • 80 g syltede hvidløg
  • 4 spsk. sesamolie
  • 2 spsk. sesamfrø
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen varmes langsomt op.
Selleristænglerne skæres i tynde bånd på langs (brug et mandolinjern el. en kartoffelskræller).
Broccolibuketterne skæres i tynde flager (brug et mandolinjern el. en kartoffelskræller).
De skårne grøntsager lægges i isvand og sættes på køl.
Fetaosten brækkes i mindre stykker og vendes med sesamolie samt sesamfrø.
De skårne grøntsager drænes og vendes med salt og peber.
Suppen fordeles i fire tallerkener, grøntsager og feta lægges i suppen. Serveres straks.


Tips

Serveres evt. med friskbagt brød.

Lignende opskrifter

Klassisk Aspargessuppe

med rejer og skinke

Fennikelsuppe

med pernod og dild

Tomatsuppe

med cherrytomater og bacontern