Græskarsuppemed fetaost, blegselleri, sprød broccoli og syltede hvidløg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed fetaost, blegselleri, sprød broccoli og syltede hvidløg

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskarsuppe, 1000 g
  • 200 g fetaost
  • 6 stængler blegselleri
  • 10 store broccolibuketter
  • 80 g syltede hvidløg
  • 4 spsk. sesamolie
  • 2 spsk. sesamfrø
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen varmes langsomt op.
Selleristænglerne skæres i tynde bånd på langs (brug et mandolinjern el. en kartoffelskræller).
Broccolibuketterne skæres i tynde flager (brug et mandolinjern el. en kartoffelskræller).
De skårne grøntsager lægges i isvand og sættes på køl.
Fetaosten brækkes i mindre stykker og vendes med sesamolie samt sesamfrø.
De skårne grøntsager drænes og vendes med salt og peber.
Suppen fordeles i fire tallerkener, grøntsager og feta lægges i suppen. Serveres straks.


Tips

Serveres evt. med friskbagt brød.

Flere supper med græskar som base

Græskarsuppe

med lime, kokosmælk og ingefær

Græskarsuppe

med hokkaido græskar, linser og revet kylling

Græskarsuppe

med hel stegt pølse, bacon og ærter

Suppetilbehør

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Italienske breadsticks

Hjemmelavede brødcroutoner

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Græskarsuppe

1000 g