Græskarsuppemed hokkaido græskar, linser og revet kylling

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed hokkaido græskar, linser og revet kylling

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskarsuppe, 1000 g
  • 2 kyllingebryst
  • 350 g hokkaidogræskar
  • 2 dl røde linser
  • Smagsneutralt fedtstof (f.eks. rapsolie)
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skyl linserne godt og kog dem kort efter anvisning på emballagen.
Steg kyllingebryst i lidt fedtstof på en stegepande, ca. 7 min på hver side, lad det køle lidt og ”riv” det i mindre stykker.
Fjern skal og kerner i græskaret og skær det i mundrette stykker.
Kog græskarsuppen igennem med hokkaidogræskar og servér med ”revet” kylling og de kogte røde linser som tilbehør.

Lignende opskrifter

Thaisuppe

med kokosmælk og karry

Salatsuppe med løvstikke

Hønsekødsuppe

med kylling, frisk chili og sprød butterdej

Mou Græskarsuppe

Mou Græskarsuppe

Cremet og flødelegeret hokkaidogræskarsuppe smagt til med chili og timian. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter

Mou Græskarsuppe med hokkaido - hokkaido der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaidogræskar, vi benytter hos Mou, dyrkes i Danmark. Hokkaido indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?