Græskarsuppemed smørstegte kødboller og persille

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed smørstegte kødboller og persille

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskar-chilisuppe, 1000 g
  • 1 ps. Mou Kødboller, 700 g
  • 50 g smør
  • 1 citron
  • 1 dl persille
  • 1 chili
Print opskrift

Fremgangsmåde

Varm suppen op efter anvisning på emballagen. 
Lad smørret bruse af på en stor stegepande og tilsæt kødboller under omrøring. Efter et par minutter vendes hakket persille og revet citronskal i.
Kødbollerne fordeles i suppeskåle og overhældes med den varme suppe. Pynt evt. med din favorit chili.

Lignende opskrifter

Græskarsuppe

med lime, kokosmælk og ingefær

Karrysuppe med kylling og ris

Italiensk sandwich med meatballs og salat

Produkter