Græskarsuppemed smørstegte kødboller og persille

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed smørstegte kødboller og persille

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskarsuppe, 1000 g
  • 1 ps. Mou Kødboller, 700 g
  • 50 g smør
  • 1 citron
  • 1 dl persille
  • 1 chili
Print opskrift

Fremgangsmåde

Varm suppen op efter anvisning på emballagen. 
Lad smørret bruse af på en stor stegepande og tilsæt kødboller under omrøring. Efter et par minutter vendes hakket persille og revet citronskal i.
Kødbollerne fordeles i suppeskåle og overhældes med den varme suppe. Pynt evt. med din favorit chili.

Flere supper med græskar som base

Græskarsuppe

med bacon- og æbletern

Græskarsuppe

med hel stegt pølse, bacon og ærter

Græskarsuppe

med hokkaido græskar, linser og revet kylling

Suppetilbehør

Rugbrødsstave

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Italienske breadsticks

Mou produkter

Produkter / Suppefyld
Mou Kødboller

700 g

Produkter / Suppe
Mou Græskarsuppe

1000 g

Produkter / Suppefyld
Mou Glutenfrie Kødboller

550 g