Gullaschsuppemed bladselleri og citrusfrugter

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Gullaschsuppemed bladselleri og citrusfrugter

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Gullaschsuppe, 1000 g
  • 2 stængler blegselleri, snittes eller fint diagonalt
  • 6 blandede citrusfrugter, f.eks. blodgrape og appelsin
  • 1 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 1 tsk. grofthakket timian
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Suppen varmes op.
Skrællen skæres af citrusfrugterne, og fileterne skæres forsigtigt fri af lamellerne.
Citrusfileterne vendes med blegselleri, hvidløg, akaciehonning og timian og smages til med salt og peber.
Suppen fordeles i 4 skåle, og citrussalaten lægges i. Serveres straks.


Tips

Smag suppen til med hvidtøl og revet muskatnød.

Flere opskrifter med Gullasch

Gullaschsuppe med kød- og melboller

Suppetilbehør

Ristede rugbrødsstave

med chili, hvidløg og sesam

Det gode suppebrød

Butterdejsstænger med krydderier

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Gullaschsuppe

1000 g