
Gullaschsuppemed bladselleri og citrusfrugter
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Gullaschsuppe, 1000 g
- 2 stængler blegselleri, snittes eller fint diagonalt
- 6 blandede citrusfrugter, f.eks. blodgrape og appelsin
- 1 fed hvidløg, rives fint eller knuses
- 1 tsk. akaciehonning
- 1 tsk. grofthakket timian
- Friskkværnet salt og peber
Sådan tilbereder du retten
Suppen varmes op.
Skrællen skæres af citrusfrugterne, og fileterne skæres forsigtigt fri af lamellerne.
Citrusfileterne vendes med blegselleri, hvidløg, akaciehonning og timian og smages til med salt og peber.
Suppen fordeles i 4 skåle, og citrussalaten lægges i. Serveres straks.
Tips
Smag suppen til med hvidtøl og revet muskatnød.