Økologisk Hønsekødsuppemed risnudler, kylling og sprød grønkål

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Hønsekødsuppemed risnudler, kylling og sprød grønkål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 120 g frisk grønkål
  • 0,5 spsk. olivenolie
  • 125 g risnudler
  • 25 g frisk ingefær
  • 600 g kyllingeinderfileter
  • Salt og peber
Print opskrift

En helt klassisk klar hønsekødssuppe med risnudler, kylling og kål. Den smager fantastisk og er lavet på max. 30 min. Basen for suppen er Mou økologisk hønsekødsuppe, der gør det hurtigt og nemt at få en suppe med masser af smag i.

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

HØNSEKØDSUPPE MED RISNUDLER
Sæt Mou økoligisk hønsekødsuppe over ved svag varme.

Pluk og skyl grønkål og vend den med lidt olie og salt og fordel i en bradepande.
Bag ved 130 °C i 9-12 min. til det er sprødt. Vend i kålen hvert 2-3 min. Afdryp på køkkenrulle.

Kog nudler efter anvisning på emballagen.
Sigt nudlerne og vend i suppen sammen med revet ingefær.

Steg imens kyllingeinderfileter i lidt neutral olie og krydr med salt og peber.  

ANRETNING
Servér den varme suppe med risnudler og kyllingeinderfilet. Dertil sprødbagt grønkål.


Tips

Prøv også vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

 

Du kan også lave din egen hjemmelavede hønsekødsuppe. Find opskriften her. 

Lignende opskrifter

Økologisk Hønsekødsuppe

med chorizo, spidskålstagliatelle og jordskokker

Mou Økologisk Hønsekødsuppe

Mou Økologisk Hønsekødsuppe

Klassisk hønsekødsuppe kogt på økologiske høns, oksekraftben og suppeurter. En klar suppe med gulerødder, selleri og porrer.

Hønsekødsuppe er dansk hygge og tradition, uanset om det er som forret til et middagsselskab eller som et dampende varmt hverdagsmåltid i den mørke årstid. Alt i Mou Økologisk Hønsekødsuppe er økologisk, naturligvis.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?