Økologisk Hønsekødsuppemed risnudler, kylling og sprød grønkål

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Hønsekødsuppemed risnudler, kylling og sprød grønkål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 120 g frisk grønkål
  • 0,5 spsk. olivenolie
  • 125 g risnudler
  • 25 g frisk ingefær
  • 600 g kyllingeinderfileter
  • Salt og peber
Print opskrift

En helt klassisk klar hønsekødssuppe med risnudler, kylling og kål. Den smager fantastisk og er lavet på max. 30 min. Basen for suppen er Mou økologisk hønsekødsuppe, der gør det hurtigt og nemt at få en suppe med masser af smag i.

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

HØNSEKØDSUPPE MED RISNUDLER
Sæt Mou økologisk hønsekødsuppe over ved svag varme.

Pluk og skyl grønkål og vend den med lidt olie og salt og fordel i en bradepande.
Bag ved 130 °C i 9-12 min. til det er sprødt. Vend i kålen hvert 2-3 min. Afdryp på køkkenrulle.

Kog nudler efter anvisning på emballagen.
Sigt nudlerne og vend i suppen sammen med revet ingefær.

Steg imens kyllingeinderfileter i lidt neutral olie og krydr med salt og peber.  

ANRETNING
Servér den varme suppe med risnudler og kyllingeinderfilet. Dertil sprødbagt grønkål.


Tips

Prøv også vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

Flere supper med hønsekød som base

Salatsuppe med løvstikke

Mild blomkålsuppe

med kokos, passionsfrugt og rosastegt lam

Græsk suppe med fennikel

Suppetilbehør

Italienske breadsticks

Butterdejsticks

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Hønsekødsuppe

1000 g