Økologisk Hønsekødsuppemed chorizo, spidskålstagliatelle og jordskokker

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Hønsekødsuppemed chorizo, spidskålstagliatelle og jordskokker

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 16 skiver chorizo
  • 1 lille spidskål
  • 200 g jordskokker
  • 4 skiver surdejsbrød
  • Salt & peber
  • Olivenolie
Print opskrift

En økologisk hønsekødsuppe udgør et dejligt måltid i sin klassiske form.

Den smager dog også himmelsk med chorizo, jordskokker og spidskål som vi her har fyldt i suppen.

Suppen er klar på under 30 min., da vi har brugt Mou økologisk hønsekødsuppe som base for suppen. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

HØNSEKØDSUPPE
Sæt suppen over ved svag varme.

Jordskokker skrælles og skæres i tynde mundrette stykker og tilsættes suppen de sidste 3 minutter.

Steg brødskiver på en pande ved svag varme til de er sprøde, ca. 3-4 min. på hver side.

Skær spidskål i strimler som tagliatelle, ca. 1½ cm bredde og skyl grundigt i en sigte.

Vend halve chorizo skiver og spidskål sammen og fordel i 4 skåle.

ANRETNING
Overhæld med den dampende suppe og servér med en skive stegt surdejsbrød eller anden suppebrød.

 


Tips

Prøv også vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

 

Flere supper med hønsekød som base

Thaisuppe

med kokosmælk og karry

Vichyssoise

kold kartoffel-porre suppe

Svampesuppe med stegte svampe og purløg

Suppetilbehør

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Rugbrødsstave

Butterdejsticks

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Hønsekødsuppe

1000 g