Økologisk Hønsekødsuppemed chorizo, spidskålstagliatelle og jordskokker

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Hønsekødsuppemed chorizo, spidskålstagliatelle og jordskokker

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 16 skiver chorizo
  • 1 lille spidskål
  • 200 g jordskokker
  • 4 skiver surdejsbrød
  • Salt & peber
  • Olivenolie
Print opskrift

En økologisk hønsekødssuppe udgør et dejligt måltid i sin klassiske form. Den smager dog også himmelsk med chorizo, jordskokker og spidskål som vi her har fyldt i suppen. Suppen er klar på under 30 min., da vi har brugt Mou økologisk hønsekødsuppe som base for suppen. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

HØNSEKØDSUPPE
Sæt suppen over ved svag varme.

Jordskokker skrælles og skæres i tynde mundrette stykker og tilsættes suppen de sidste 3 minutter.

Steg brødskiver på en pande ved svag varme til de er sprøde, ca. 3-4 min. på hver side.

Skær spidskål i strimler som tagliatelle, ca. 1½ cm bredde og skyl grundigt i en sigte.

Vend halve chorizo skiver og spidskål sammen og fordel i 4 skåle.

ANRETNING

Overhæld med den dampende suppe og servér med en skive stegt surdejsbrød eller anden suppebrød.

 


Tips

Prøv også vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

 

Du kan også lave din egen hjemmelavede hønsekødsuppe. Find opskriften her. 

Lignende opskrifter

Økologisk Hønsekødsuppe

med risnudler, kylling og sprød grønkål

Mou Økologisk Hønsekødsuppe

Mou Økologisk Hønsekødsuppe

Klassisk hønsekødsuppe kogt på økologiske høns, oksekraftben og suppeurter. En klar suppe med gulerødder, selleri og porrer.

Hønsekødsuppe er dansk hygge og tradition, uanset om det er som forret til et middagsselskab eller som et dampende varmt hverdagsmåltid i den mørke årstid. Alt i Mou Økologisk Hønsekødsuppe er økologisk, naturligvis.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?