Hønsekødsuppemed kylling, frisk chili og sprød butterdej

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hønsekødsuppemed kylling, frisk chili og sprød butterdej

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Hønsekødsuppe
  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 200 g kylling i strimler
  • 2 spsk. mælk
  • 0,5 dl persille
  • 1 chili
Butterdejsticks
  • 1 pl. frisk butterdej (ca. 130 g)
  • 1 spsk. frisk rosmarin
  • 1 tsk. havsalt
Print opskrift

En god hønsekødsuppe er en favorit hos de fleste. Den smager godt, er sund og er ekstra nem at lave med Hønsekødsuppen fra Mou som base. Faktisk tager denne opskrift på hønsekødsuppen kun 20 min. at lave. Vi har tilsat chili og butterdej som ekstra krydderi til suppen. Du kan også servere suppen med klassiske kødboller.  


Fremgangsmåde

HØNSEKØDSUPPE MED KYLLING, CHILE OG BUTTERDEJ
Kog suppen godt igennem og tilsæt det stegte kylling i strimler de sidste par minutter.

BUTTERDEJSTICKS
Skær butterdejen i 16 lange tynde stave.
Pensl med mælk og strø med hakket rosmarin og havsalt.
Bages på en bageplade ved 220 °C i 6 min. 

ANRETNING
Strø suppen med grofthakket persille og chili efter behag.

Servér med butterdejssticks.


Tips

Se vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

 

Du kan også lave din egen hjemmelavede hønsekødsuppe. Find opskriften her. 

Lignende opskrifter

Ærtesuppe med hvidløg og muskatnød

Hønsekødsuppe

med persille & parmesan

Fennikelsuppe

med pernod og dild

Produkter