Hønsekødsuppemed persille & parmesan

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Hønsekødsuppemed persille & parmesan

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 100 g bredbladet persille
  • 60 g revet parmesan
  • 1 citron
Print opskrift

En hønsekødsuppe smager virkelig skønt og er oplagt som enten forret eller hovedret. Hønsekødsuppen behøver ikke at være omstændig at lave. Vi har her brugt vores hønsekødsuppe som base, så det eneste du skal gøre er at varme den op og tilsætte lidt persille og parmesan.

God fornøjelse.

  


Fremgangsmåde

HØNSEKØDSSUPPE MED PERSILLE OG PARMESAN

Varm den frosne Mou Hønsekødsuppe og sigt urterne fra.

Skyl persillen grundigt og hak groft inden den puttes i blender sammen med parmesan.
Tilsæt ca. halvdelen af suppen og blend ingredienserne sammen i 2 minutter under låg.

Vend den blendede suppe sammen med den resterende suppe og smag til med citronsaft.


Tips

Anret evt. med grillede artiskokhjerter (kan fås på glas) og bredbladet persilleblade.

Se vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

Lignende opskrifter

Græskarsuppe

med fetaost, blegselleri, sprød broccoli og syltede hvidløg

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Broccolisuppe med nudler og spidskommen

Produkter