Hønsekødsuppemed persille & parmesan

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Hønsekødsuppemed persille & parmesan

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 100 g bredbladet persille
  • 60 g revet parmesan
  • 1 citron
Print opskrift

En hønsekødsuppe smager virkelig skønt og er oplagt som enten forret eller hovedret. Hønsekødsuppen behøver ikke at være omstændig at lave. Vi har her brugt vores hønsekødsuppe som base, så det eneste du skal gøre er at varme den op og tilsætte lidt persille og parmesan.

God fornøjelse.

  


Sådan tilbereder du retten

HØNSEKØDSSUPPE MED PERSILLE OG PARMESAN

Varm den frosne Mou Hønsekødsuppe og sigt urterne fra.

Skyl persillen grundigt og hak groft inden den puttes i blender sammen med parmesan.
Tilsæt ca. halvdelen af suppen og blend ingredienserne sammen i 2 minutter under låg.

Vend den blendede suppe sammen med den resterende suppe og smag til med citronsaft.


Tips

Anret evt. med grillede artiskokhjerter (kan fås på glas) og bredbladet persilleblade.

Se vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

Flere supper med hønsekød som base

Økologisk Hønsekødsuppe

med risnudler, kylling og sprød grønkål

Økologisk Hønsekødsuppe

med chorizo, spidskål og jordskokker

Hønsekødsuppe

med kylling, frisk chili og sprød butterdej

Suppetilbehør

Italienske grissini

med ost og tomat

Butterdejsstænger med krydderier

Hjemmelavede croutoner

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Hønsekødsuppe

1000 g

Produkter / Suppe
Mou Hønsekødsuppe

1000 g