Italiensk hønsekødsuppemed gramolata

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Italiensk hønsekødsuppemed gramolata

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 1 dl finthakket kruspersille
  • 1 spsk. revet citronskal (fra usprøjtet citron)
  • 0,5 tsk. fintrevet hvidløg
Print opskrift

En god gammeldags hønsekødsuppe smager himmelsk, men kan også sagtens bruges som base for en italiensk version.

Vi har brugt Mou Hønsekødsuppen som base og tilføjet en gramolata der giver suppen et italiensk twist.

Find alle vores hønsekødssupper under "tips".

 


Fremgangsmåde

ITALIENSK HØNSEKØDSUPPE MED GRAMOLATA
Den frosne Mou hønsekødsuppe varmes op.

Persille, citronskal og hvidløg vendes grundigt sammen til gramolata.

ANRETNING
Suppen fordeles i 4 skåle, og gramolataen drysses på. Serveres straks.


Tips

Gør suppen mere raffineret ved at smage den til med hvidvin og friskhakket basilikum.

Se vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

Lignende opskrifter

Tomatsuppe

med bagte tomater og frisk tomatsalsa

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Gullaschsuppe

med bladselleri og citrusfrugter

Produkter