Manhattan clam chowder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Manhattan clam chowder

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 8 kammuslinger
  • 2 gulerødder, skrælles og skæres i strimler
  • 3 bagekartofler, skrælles og skæres i tern
  • 4 stængler blegselleri, skæres i grove skiver
  • 2 tomater, kernerne fjernes og kødet skæres i strimler
  • 2 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • Vegetabilsk olie, f.eks. rapsolie
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Manhattan clam chowder er en skøn suppe der her er serveret med kammuslinger. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

MANHATTEN CLAM CHOWDER

Den frosne Mou Hønsekødsuppe koges op.

Gulerødder, kartofler, selleri, tomater og hvidløg sauteres i olie ca. 12 min. og smages til med salt og peber.
De sauterede grøntsager tilsættes suppen, som holdes varm.

Kammuslingerne duppes med et viskestykke og steges i olie på en pande ca. 4 min. på hver side.

Krydres med salt og peber.

ANRETNING

Suppen fordeles i 4 skåle, og kammuslingerne lægges i.
Serveres straks.


Tips

Suppen smages til med Noilly Prat og gratineres i ovn med låg af butterdej ca. 12 min. ved 185 °C.
Butterdejen skæres ud efter skålen, lægges over og trykkes godt fast om kanten.
Dejen pensles med æg inden bagning.

Flere supper med hønsekød som base

Italiensk hønsekødsuppe

med gramolata

Hønsekødsuppe

med persille & parmesan

Svampesuppe med stegte svampe og purløg

Suppetilbehør

Hjemmelavede brødcroutoner

Italienske breadsticks

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Hønsekødsuppe

1000 g

Produkter / Suppe
Mou Hønsekødsuppe

1000 g