
Manhattan clam chowder
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
- 8 kammuslinger
- 2 gulerødder, skrælles og skæres i strimler
- 3 bagekartofler, skrælles og skæres i tern
- 4 stængler blegselleri, skæres i grove skiver
- 2 tomater, kernerne fjernes og kødet skæres i strimler
- 2 fed hvidløg, rives fint eller knuses
- Vegetabilsk olie, f.eks. rapsolie
- Friskkværnet salt og peber
Sådan tilbereder du retten
MANHATTEN CLAM CHOWDER
Den frosne Mou Hønsekødsuppe koges op.
Gulerødder, kartofler, selleri, tomater og hvidløg sauteres i olie ca. 12 min. og smages til med salt og peber.
De sauterede grøntsager tilsættes suppen, som holdes varm.
Kammuslingerne duppes med et viskestykke og steges i olie på en pande ca. 4 min. på hver side.
Krydres med salt og peber.
ANRETNING
Suppen fordeles i 4 skåle, og kammuslingerne lægges i.
Serveres straks.
Tips
Suppen smages til med Noilly Prat og gratineres i ovn med låg af butterdej ca. 12 min. ved 185 °C.
Butterdejen skæres ud efter skålen, lægges over og trykkes godt fast om kanten.
Dejen pensles med æg inden bagning.