Mild blomkålssuppemed kokos, passionsfrugt og rosastegt lam

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Mild blomkålssuppemed kokos, passionsfrugt og rosastegt lam

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 400 g blomkål, skæres i grove buketter
  • 2 dl kokosmælk
  • 4 passionsfrugter
  • 400 g lammefilet
  • Friskkværnet salt og peber
  • Evt. purløg til pynt
Print opskrift

Vi har her lavet en opskrift på den klassiske milde og cremede blomkålssuppe. Lam smager skønt sammen med blomkål, og vi har derfor toppet suppen med stykker af rosastegt lammekød. Dette kan undlades, hvis man vil have den klassiske blomkålssuppe, som den er. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

BLOMKÅLSSUPPE MED KOKOS, PASSIONSFRUGT OG LAM

Den frosne Mou hønsekødsuppe bringes i kog.
Blomkål og kokosmælk tilsættes og koges med, til blomkålen er mør – ca. 12 min.
Suppen blendes og holdes varm i gryden.

LAMMEKØD

Lammekødet steges på en pande ca. 4 min. på hver side, krydres med salt og peber og pakkes ind i stanniol.
Lad kødet trække ca. 6 min.

ANRETNING

Suppen fordeles i 4 skåle. Passionsfrugterne flækkes, kødet tages ud med en ske og fordeles i supperne.

Lammekødet skæres i tynde skiver og lægges i supperne.

Pynt evt. med purløg og servér straks.


Tips

Tilføj letsaltede, sprøde agurketern. 200 g agurk skæres i små tern og drysses med ca. 1/2 tsk. salt.

Prøv også vores italiensk inspirerede blomkålssuppe med sprøde baconskiver

Lignende opskrifter

Græsk suppe med fennikel

Hønsekødsuppe

med kylling, frisk chili og sprød butterdej

Hønsekødsuppe med stegt kylling og croutoner

Produkter