Mild blomkålsuppemed kokos, passionsfrugt og rosastegt lam

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Mild blomkålsuppemed kokos, passionsfrugt og rosastegt lam

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 400 g blomkål, skæres i grove buketter
  • 2 dl kokosmælk
  • 4 passionsfrugter
  • 400 g lammefilet
  • Friskkværnet salt og peber
  • Evt. purløg til pynt
Print opskrift

Vi har her lavet en opskrift på den klassiske milde og cremede blomkålsuppe. Lam smager skønt sammen med blomkål, og vi har derfor toppet suppen med stykker af rosastegt lammekød. Dette kan undlades, hvis man vil have den klassiske blomkålsuppe, som den er. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

BLOMKÅLSUPPE MED KOKOS, PASSIONSFRUGT OG LAM
Den frosne Mou hønsekødsuppe bringes i kog.
Blomkål og kokosmælk tilsættes og koges med, til blomkålen er mør – ca. 12 min.
Suppen blendes og holdes varm i gryden.

LAMMEKØD
Lammekødet steges på en pande ca. 4 min. på hver side, krydres med salt og peber og pakkes ind i stanniol.
Lad kødet trække ca. 6 min.

ANRETNING
Suppen fordeles i 4 skåle. Passionsfrugterne flækkes, kødet tages ud med en ske og fordeles i supperne.

Lammekødet skæres i tynde skiver og lægges i supperne.

Pynt evt. med purløg og servér straks.


Tips

Tilføj letsaltede, sprøde agurketern. 200 g agurk skæres i små tern og drysses med ca. 1/2 tsk. salt.

Prøv også vores italiensk inspirerede blomkålsuppe med sprøde baconskiver

Flere supper med hønsekød som base

Salatsuppe med løvstikke

Rødbedesuppe med torsk og peberrod

Ærtesuppe med hvidløg og muskatnød

Suppetilbehør

Hjemmelavede brødcroutoner

Rugbrødsstave

Butterdejsticks

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Hønsekødsuppe

1000 g

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Hønsekødsuppe

1000 g