Misosuppemed ingefær, champignon og tofu

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Misosuppemed ingefær, champignon og tofu

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Japansk inspireret misosuppe med grøntsager

Misosuppe er en japansk suppe, som er fyldt med smag fra miso, ingefær og soja. Den karakteristiske miso er en pasta, som er lavet på fermenterede sojabønner og korn, og den er fyldt med umamismag. I denne udgave bliver suppen toppet med champignon, tofu og forårsløg, der giver en lækker konsistens og fylde. Misosuppen tager kun 15 minutter at lave, og den egner sig derfor perfekt til de travle dage, hvor du vil have mad i en fart uden at gå på kompromis med smagen.

Server misosuppen i en lille skål som appetitvækkende forret, eller spis den som hovedret med masser af topping og et godt brød til. Vi garanterer, at denne suppe giver dig varmen og vil vække glæde hos både store og små.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Åbn pakken med Mou Økologisk Hønsekødsuppe, og læg den i en dyb gryde.
  2. Opvarm suppen, indtil den er tøet helt op.
  3. Tilføj revet ingefær, misopasta og soja.
  4. Skær champignon og forårsløg i tynde skiver, og skær tofuen i mundrette bidder.
  5. Tilføj champignon og tofu lige inden servering, så de bliver varme.

Servering

  1. Anret den varme suppe i skåle, og pynt med hakket forårsløg.

 


Tips

Brug dine grøntsagsrester i misosuppen

Misosuppe kan toppes med alverdens grøntsager, og det er oplagt at bruge sine grøntsagsrester i suppen, hvis du har noget liggende, som trænger til at blive spist. Prøv for eksempel at toppe din misosuppe med edamamebønner, bønnespirer, spidskål eller tynde gulerodsstrimler. På den måde kan du både få ekstra smag og sprødhed i suppen og samtidig være med til at bekæmpe madspild.  

Se også alt Mou suppefyld

 

Server med hjemmebagt brød

Hvis du spiser misosuppen som hovedret, er det lækkert at servere et brød ved siden af, som du kan dyppe i suppen. Og hvad er bedre end et hjemmebagt brød, der lige er kommet ud af ovnen? Prøv for eksempel vores hurtige brød til suppe, som du kan bage på bare 25 minutter, eller det gode suppebrød, der er et saftigt langtidshævet brød, som er lavet med femkornsblanding og toppet med urtesalt. 

Udforsk alle opskrifter på suppetilbehør

 

Prøv vores andre asiatisk inspirerede supper

Er du lige så vild med supper, der smager af Asien, som vi er? Så prøv også nogle af vores mange andre supper, som leder tankerne hen til fjerne himmelstrøg. Du kan for eksempel lave en cremet thaisuppe med kokosmælk og karry, eller du kan prøve opskriften på den indiske karrysuppe mulligatawny eller vores ramensuppe med nudler, pak choi og blødkogt æg. Vi garanterer, at de krydrede smagssammensætninger i supperne vil få dig til at drømme dig østpå.

Se alle vores suppeopskrifter