Thaisuppemed kokosmælk og karry

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Thaisuppemed kokosmælk og karry

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 1 ds. kokosmælk, 400 ml
  • 1 spsk. god karry
  • 2 tsk. grofthakket, frisk koriander
  • Evt. 1 tsk. finthakket, rød chili
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Thaisuppe er en dejlig krydret og cremet suppe. Den er både let og lave og fuld af smag. Vi har her brugt Mou Hønsekødsuppen som base og tilsat kokosmælk, karry og korriander for at give retten den helt rigtige smag. Find opskriften herunder. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

THAISUPPE MED KOKOSMÆLK OG KARRY

Den frosne Mou Hønsekødsuppe koges op med kokosmælk.

Tilsæt karry, koriander, evt. chili og smag til med salt og peber. 

ANRETNING
Øs suppen i 4 skåle og drys koriander og evt. chili på.

 


Tips

Server med rødspættefileter rullet med finthakket chili, salt og peber.
Fileterne holdes sammen med en tandstik og tilberedes i suppen ved svag varme 6-7 min.

Alternativt kan suppen også serveres med kylling. 

Lignende opskrifter

Græskarsuppe med kylling og bacon

Rødbedesuppe med torsk og peberrod

Hønsekødsuppe

med persille & parmesan

Produkter