“Boller i Karrysuppe” med hvidløgssauterede ris

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

“Boller i Karrysuppe” med hvidløgssauterede ris

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Karrysuppe, 1000 g
  • 1 ps. Mou Kødboller, 400 g
  • 6 dl kogte basmati- eller jasminris
  • 2 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • 1 spsk. vegetabilsk olie, evt. sesamolie eller rapsolie
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen koges op, og kødbollerne tilsættes.
Hvidløg og ris sauteres i olie og smages til med salt og peber.
Suppen fordeles i 4 skåle, og de sauterede ris lægges i. Serveres straks.


Tips

Tilsæt æbler i tern og fintsnittede porrer inden servering.

Karrysuppe

Karrysuppe

Fyldig karrysuppe med hønsekød, grøntsager og ris

Opskriften på karrysuppe har sine rødder i det indiske køkken og et varmt klima. Derfor er suppen ikke bare god på en kølig vinterdag, men i høj grad også som et krydret sommermåltid. Der findes mange variationer af den indisk inspirerede suppe. Hos Mou har vi valgt at lave karrysuppen på en opskrift, der både giver god næring og en krydret smag, der passer til de fleste ganer. Du kan vælge selv at krydre den lidt mere, hvis den skal være rigtig stærk. Vi starter med vores hønsefond, vi krydrer omhyggeligt, og så giver vi suppen mættende tyngde med rød peber, kogte ris, ærter, majs og løg.