Dansk Karrysuppe med “æbleflæsk”

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Dansk Karrysuppe med “æbleflæsk”

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Karrysuppe, 1000 g
  • 2 pk. Tulip Bacon i skiver
  • 4 æbler, i både
  • 2 spsk. citronsaft
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen koges op og holdes varm.
Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.
Æblerne sauteres i en anelse af baconfedtet ca. 3 min.
Citronsaft og bacon tilsættes, og der smages til med salt og peber.
Suppen fordeles i 4 skåle og “æbleflæsket” lægges i. Serveres straks.


Tips

Servér med mangochutney og grofthakket kruspersille.

Karrysuppe

Karrysuppe

Fyldig karrysuppe med hønsekød, grøntsager og ris

Opskriften på karrysuppe har sine rødder i det indiske køkken og et varmt klima. Derfor er suppen ikke bare god på en kølig vinterdag, men i høj grad også som et krydret sommermåltid. Der findes mange variationer af den indisk inspirerede suppe. Hos Mou har vi valgt at lave karrysuppen på en opskrift, der både giver god næring og en krydret smag, der passer til de fleste ganer. Du kan vælge selv at krydre den lidt mere, hvis den skal være rigtig stærk. Vi starter med vores hønsefond, vi krydrer omhyggeligt, og så giver vi suppen mættende tyngde med rød peber, kogte ris, ærter, majs og løg.