Græskar-chilisuppemed bacon- og æbletern

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskar-chilisuppemed bacon- og æbletern

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskarchili-suppe, 1000 g
  • 1 æble
  • 1 pk. Tulip Bacontern
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl hakket purløg

Fremgangsmåde

Sæt suppen over ved svag varme.
Rist imens græskarkerner på en tør stegepande under omrøring og derefter bacontern i lidt fedtstof til de er gyldne.
Når suppen koger, trækkes gryden fra blusset og cremefraiche vendes i.
Servér suppen toppet med sprøde æbletern, ristede græskarkerner og bacon.
Strø til sidst med hakket purløg og servér med groft brød.

Græskar-chili suppe

Græskar-chili suppe

Hokkaido græskarsuppe med mild chili - kogt på høns og suppeurter

Her har vi sat en opskrift sammen af global inspiration, med udgangspunkt i hokkaido græskar, der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaido græskar, Mou benytter, dyrkes i Danmark. Hokkaido græskar indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen. Vores græskar-chili suppe starter med kraften fra en hønsefond og så naturligvis masser af græskarpasta. Vi flødelegerer suppen, og chili og andre krydderier gør den pikant.