Græskar-chilisuppemed et hurtigt twist

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskar-chilisuppemed et hurtigt twist

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskar-chilisuppe, 1000 g
  • 15 g ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1 lime
  • Frisk koriander

Fremgangsmåde

Sæt suppen over ved svag varme.
Tilsæt revet ingefær, hvidløg samt lidt chili, snittet i tynde skiver.
Rør til sidst suppen med en fed kokosmælk og limesaft.
Derefter toppes med frisk hakket koriander.
Servér suppen dampende varm med godt friskbagt brød.

Græskar-chili suppe

Græskar-chili suppe

Hokkaido græskarsuppe med mild chili - kogt på høns og suppeurter

Her har vi sat en opskrift sammen af global inspiration, med udgangspunkt i hokkaido græskar, der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaido græskar, Mou benytter, dyrkes i Danmark. Hokkaido græskar indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen. Vores græskar-chili suppe starter med kraften fra en hønsefond og så naturligvis masser af græskarpasta. Vi flødelegerer suppen, og chili og andre krydderier gør den pikant.