Græskar-chilisuppemed hel stegt pølse, bacon og ærter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskar-chilisuppemed hel stegt pølse, bacon og ærter

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskar-chilisuppe, 1000 g
  • 4 dl ærter
  • 1 pk. Tulip Bacon
  • 1 ps. frankfurtere
  • 3 spsk. timian
  • Friskkværnet salt og peber
  • 2 fladbrød
  • 2 spsk. olie

Fremgangsmåde

Opvarm den frosne Mou Græskar-chilisuppe i en tykbundet gryde.
Ærterne varmes med de sidste 2 min.
Bacon steges sprødt på stegepande. Læg bacon på fedtsugende papir efter stegning.
Krydr til sidst med peber.
Steg hvert fladbrød i olie 2 min. på hver side og strø dem med hakket timian og havsalt.
Steg pølserne på en stegepande ved lav varme i fedtstof.
Servér suppen med stegte frankfurtere, ærter og lidt timian. Dertil lækkert stegt fladbrød.

Græskar-chili suppe

Græskar-chili suppe

Hokkaido græskarsuppe med mild chili - kogt på høns og suppeurter

Her har vi sat en opskrift sammen af global inspiration, med udgangspunkt i hokkaido græskar, der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaido græskar, Mou benytter, dyrkes i Danmark. Hokkaido græskar indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen. Vores græskar-chili suppe starter med kraften fra en hønsefond og så naturligvis masser af græskarpasta. Vi flødelegerer suppen, og chili og andre krydderier gør den pikant.