Græskar-chilisuppe med hokkaidogræskar, linser og revet kylling

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskar-chilisuppe med hokkaidogræskar, linser og revet kylling

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskar-chilisuppe, 1000 g
  • 2 kyllingebryst
  • 350 g hokkaidogræskar
  • 2 dl røde linser
  • Smagsneutralt fedtstof (f.eks. rapsolie)

Fremgangsmåde

Skyl linserne godt og kog dem kort efter anvisning på emballagen.
Steg kyllingebryst i lidt fedtstof på en stegepande, ca. 7 min på hver side, lad det køle lidt og ”riv” det i mindre stykker.
Fjern skal og kerner i græskaret og skær det i mundrette stykker.
Kog græskarsuppen igennem med hokkaidogræskar og servér med ”revet” kylling og de kogte røde linser som tilbehør.

Græskar-chili suppe

Græskar-chili suppe

Hokkaido græskarsuppe med mild chili - kogt på høns og suppeurter

Her har vi sat en opskrift sammen af global inspiration, med udgangspunkt i hokkaido græskar, der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaido græskar, Mou benytter, dyrkes i Danmark. Hokkaido græskar indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen. Vores græskar-chili suppe starter med kraften fra en hønsefond og så naturligvis masser af græskarpasta. Vi flødelegerer suppen, og chili og andre krydderier gør den pikant.