Økologisk Karrysuppemed asparges og laks

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Karrysuppemed asparges og laks

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
  • 700 g helside laks
  • 1 tsk. salt
  • 500 g grønne asparges
  • 1 dl hakket dild
  • Evt. lækkert brød
Print opskrift

Karrysuppe er en dejlig krydret suppe, som slet ikke behøver at være svær at lave. Vi har her brugt Mou Karrysuppen og tilsat laks og asparges for at fuldende retten. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

ØKOLOGISK KARRYSUPPE
Varm karrysuppen op efter anvisning på emballagen.

Befri laksen for skind og ben og strø med salt og bag på bagepapir i ovnen i 18-20 min. ved 200 °C. 

Bryd asparges ved roden, skyl og snit i mundrette stykke. Asparges stykkerne koges med i suppen de sidste 2 minutter, så de stadigvæk er sprøde.

ANRETNING
Servér den bagte laks i en stor skål og hæld suppen og asparges ved. Pynt med frisk dild. Servér med godt brød og evt. kogte ris.

 


Tips

Prøv også vores andre karrysupper:

Lignende opskrifter

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Økologisk Tomatsuppe

med pasta, pølser og peberfrugt

Ærtesuppe med hvidløg og muskatnød

Mou Økologisk Karrysuppe

Mou Økologisk Karrysuppe

Cremet og flødelegeret karrysuppe med mild karry. Kogt på økologiske høns, oksekraftben og suppeurter

Med en ostindisk karry har vi skabt en økologisk karrysuppe, som passer til hele familien. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Mou Økologisk Karrysuppe er krydret godt med ostindisk karry, som giver den krydrede og afrundede smag. Til sidst krydrer vi suppen med koriander og jævner med fløde.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?