
Økologisk Karrysuppemed asparges og laks
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
- 700 g helside laks
- 1 tsk. salt
- 500 g grønne asparges
- 1 dl hakket dild
- Evt. lækkert brød
Sådan tilbereder du retten
ØKOLOGISK KARRYSUPPE
Varm karrysuppen op efter anvisning på emballagen.
Befri laksen for skind og ben og strø med salt og bag på bagepapir i ovnen i 18-20 min. ved 200 °C.
Bryd asparges ved roden, skyl og snit i mundrette stykke. Asparges stykkerne koges med i suppen de sidste 2 minutter, så de stadigvæk er sprøde.
ANRETNING
Servér den bagte laks i en stor skål og hæld suppen og asparges ved. Pynt med frisk dild. Servér med godt brød og evt. kogte ris.
Tips
Prøv også vores andre karrysupper: