Økologisk Karrysuppemed asparges og laks

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Karrysuppemed asparges og laks

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
  • 700 g helside laks
  • 1 tsk. salt
  • 500 g grønne asparges
  • 1 dl hakket dild
  • Evt. lækkert brød
Print opskrift

Karrysuppe er en dejlig krydret suppe, som slet ikke behøver at være svær at lave. Vi har her brugt Mou Karrysuppen og tilsat laks og asparges for at fuldende retten. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

ØKOLOGISK KARRYSUPPE
Varm karrysuppen op efter anvisning på emballagen.

Befri laksen for skind og ben og strø med salt og bag på bagepapir i ovnen i 18-20 min. ved 200 °C. 

Bryd asparges ved roden, skyl og snit i mundrette stykke. Asparges stykkerne koges med i suppen de sidste 2 minutter, så de stadigvæk er sprøde.

ANRETNING
Servér den bagte laks i en stor skål og hæld suppen og asparges ved. Pynt med frisk dild. Servér med godt brød og evt. kogte ris.

 


Tips

Prøv også vores andre karrysupper:

Flere supper med karry

“Boller i karrysuppe”

med hvidløgssauterede ris

Økologisk Karrysuppe med chili-hvidløgsrejer

Økologisk Karrysuppe

med kyllingespyd, peanuts og små kartofler

Suppetilbehør

Hjemmelavede croutoner

Italienske grissini

med ost og tomat

Det gode suppebrød

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Karrysuppe

800 g

Produkter / Suppe
Mou Karrysuppe

1000 g