Økologisk Karrysuppemed chili-hvidløgsrejer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Karrysuppemed chili-hvidløgsrejer

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
  • 15 g revet ingefær
  • 2 dl kokosmælk
  • 4 forårsløg
  • 1 dl koriander
Chili-hvidløgsrejer
  • 250 g store rejer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. tørret chili
  • Salt og peber
Print opskrift

En spicy karrysuppe toppet med rejer er en af de supper, du er nødt til at prøve. Den er fuld af smag og er tilmed nem at lave på under 30 min. Vi har brugt Mou Karrysuppen som base for retten, så du kun skal tilføje ganske få andre ting. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

KARRYSUPPE
Sæt den frosne Mou økologisk karrysuppe  over ved svag varme.
Tilsæt revet ingefær, kokosmælk, snittede forårsløg og friskhakket koriander og kog yderligere et par minutter.

Pil rejerne, hvis de er med skal og vend med olie, hvidløg, chili, salt og peber.
Sæt rejerne på spyd og steg på en pande ca. 3 min. på hver side ved middel varme.

ANRETNING
Servér den dampende spicy karrysuppe med grillede chili-hvidløgsmarinerede rejer.


Tips

Prøv også vores andre karrysupper:

 

Flere supper med karry

“Boller i karrysuppe”

med hvidløgssauterede ris

Økologisk Karrysuppe

med kyllingespyd, peanuts og små kartofler

Økologisk Karrysuppe

med asparges og laks

Suppetilbehør

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Butterdejsticks

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Karrysuppe

800 g