
Økologisk Karrysuppemed kyllingespyd, peanuts og små kartofler
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
- 12 kyllingeinderfileter
- 1 dl satay sauce
- Salt
- 300 g små kartofler
- 1 dl peanuts
- 1 dl hakket purløg
Sådan tilbereder du retten
KARRYSUPPE
Varm den frosne Mou økologisk karrysuppe op efter anvisning på emballagen.
Kog kartoflerne.
KYLLINGESPYD
Vend kyllingeinderfilet med lidt salt og satay sauce og sæt den på træspyd. Bag i ovnen ved 200 °C i 12 min.
ANRETNING
Fordel dem i små suppeskåle. Hæld suppen ved. Strø med let hånd peanuts og hakket purløg.
Velbekomme.
Tips
Læg evt. træspyd i vand 10 min. inden brug. Herved holder de sig pæne og lyse under tilberedningen.
Prøv også vores andre karrysupper: