Økologisk Karrysuppemed kyllingespyd, peanuts og små kartofler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Karrysuppemed kyllingespyd, peanuts og små kartofler

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
  • 12 kyllingeinderfileter
  • 1 dl satay sauce
  • Salt
  • 300 g små kartofler
  • 1 dl peanuts
  • 1 dl hakket purløg
Print opskrift

Karrysuppe er en af de slags supper man ikke kan få nok af. Den er fuld af smag og giver en dejlig varme i de kolde måneder. Vi har her brugt Mou økologisk karrysuppe som base for supper, så du kun skal koncentrere dig om at tilføje kyllingespyd, peanuts og små kartofler. Så har du en fuldendt ret med masser af smag. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

KARRYSUPPE

Varm den frosne Mou økologisk karrysuppe op efter anvisning på emballagen.

Kog kartoflerne.

KYLLINGESPYD
Vend kyllingeinderfilet med lidt salt og satay sauce og sæt den på træspyd. Bag i ovnen ved 200 °C i 12 min. 

ANRETNING

Fordel dem i små suppeskåle. Hæld suppen ved. Strø med let hånd peanuts og hakket purløg. Velbekomme.


Tips

Læg evt. træspyd i vand 10 min. inden brug. Herved holder de sig pæne og lyse under tilberedningen.

 

Prøv også vores andre karrysupper:

 

 

Lignende opskrifter

Økologisk Karrysuppe

med asparges og laks

Økologisk Karrysuppe

med chili-hvidløgsrejer

Mou Økologisk Karrysuppe

Mou Økologisk Karrysuppe

Cremet og flødelegeret karrysuppe med mild karry. Kogt på økologiske høns, oksekraftben og suppeurter

Med en ostindisk karry har vi skabt en økologisk karrysuppe, som passer til hele familien. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Mou Økologisk Karrysuppe er krydret godt med ostindisk karry, som giver den krydrede og afrundede smag. Til sidst krydrer vi suppen med koriander og jævner med fløde.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?