Økologisk Karrysuppemed kyllingespyd, peanuts og små kartofler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Karrysuppemed kyllingespyd, peanuts og små kartofler

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Karrysuppe, 800 g
  • 12 kyllingeinderfileter
  • 1 dl satay sauce
  • Salt
  • 300 g små kartofler
  • 1 dl peanuts
  • 1 dl hakket purløg
Print opskrift

Karrysuppe er en af de slags supper man ikke kan få nok af. Den er fuld af smag og kan give en dejlig varme i de kolde måneder.

Vi har her brugt Mou økologisk karrysuppe som base for opskriften, så du kun skal koncentrere dig om at tilføje kyllingespyd, peanuts og små kartofler. Så har du en fuldendt ret med masser af smag. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

KARRYSUPPE
Varm den frosne Mou økologisk karrysuppe op efter anvisning på emballagen.

Kog kartoflerne.

KYLLINGESPYD
Vend kyllingeinderfilet med lidt salt og satay sauce og sæt den på træspyd. Bag i ovnen ved 200 °C i 12 min. 

ANRETNING
Fordel dem i små suppeskåle. Hæld suppen ved. Strø med let hånd peanuts og hakket purløg.

Velbekomme.


Tips

Læg evt. træspyd i vand 10 min. inden brug. Herved holder de sig pæne og lyse under tilberedningen.

 

Prøv også vores andre karrysupper:

Flere supper med karry

Karrysuppe med æbleflæsk

“Boller i karrysuppe”

med hvidløgssauterede ris

Blackbeansuppe

med blæk og hvid fisk

Suppetilbehør

Italienske breadsticks

Rugbrødsstave

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Karrysuppe

800 g