Blackbeansuppemed blæk og hvid fisk

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Blackbeansuppemed blæk og hvid fisk

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Karrysuppe, 1000 g
  • 400 g hvid fisk i filet (f.eks, rødspætte eller torsk)
  • 4 dl sorte bønner (koges efter anvisningen på pakken)
  • 1 ps. blæksprutteblæk
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 fed hvidløg, hakkes groft
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Suppen koges op. Fyldet sigtes fra og gemmes.
Suppen blendes sammen med bønnerne, blæk, hvidløg og spidskommen, og varmes igennem.
Fyldet tilsættes.
Fisken skæres i mindre stykker og dampes ved svag varme i en anelse letsaltet vand i ca. 4 min.
Suppen fordeles i 4 skåle, og fisken lægges i.
Servér straks. 


Tips

Servér suppen med sylte, rød peber og frisk oregano.

Flere supper med karry

Spicy økologisk karrysuppe

med lækkert fyld og knas

Karrysuppe

med æbleflæsk

“Boller i karrysuppe”

med hvidløgssauterede ris

Suppetilbehør

Butterdejsstænger med krydderier

Hjemmelavede croutoner

Det gode suppebrød

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Karrysuppe

800 g

Produkter / Suppe
Mou Karrysuppe

1000 g