
Blackbeansuppemed blæk og hvid fisk
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Karrysuppe, 1000 g
- 400 g hvid fisk i filet (f.eks, rødspætte eller torsk)
- 4 dl sorte bønner (koges efter anvisningen på pakken)
- 1 ps. blæksprutteblæk
- 2 tsk. stødt spidskommen
- 2 fed hvidløg, hakkes groft
- Friskkværnet salt og peber
Sådan tilbereder du retten
Suppen koges op. Fyldet sigtes fra og gemmes.
Suppen blendes sammen med bønnerne, blæk, hvidløg og spidskommen, og varmes igennem.
Fyldet tilsættes.
Fisken skæres i mindre stykker og dampes ved svag varme i en anelse letsaltet vand i ca. 4 min.
Suppen fordeles i 4 skåle, og fisken lægges i.
Servér straks.
Tips
Servér suppen med sylte, rød peber og frisk oregano.