Karrysuppe med æbleflæsk

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Karrysuppe med æbleflæsk

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Karrysuppe, 1000 g
  • 2 pk. Tulip Bacon i skiver
  • 4 æbler, i både
  • 2 spsk. citronsaft
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen koges op og holdes varm.
Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.
Æblerne sauteres i en anelse af baconfedtet ca. 3 min.
Citronsaft og bacon tilsættes, og der smages til med salt og peber.
Suppen fordeles i 4 skåle og “æbleflæsket” lægges i. Serveres straks.


Tips

Servér med mangochutney og grofthakket kruspersille.

Lignende opskrifter

Skummende aspargessuppe

med smørstegt torsk og grønne asparges

Italiensk blomkålsuppe

med sprød bacon

Mild blomkålsuppe

med kokos, passionsfrugt og rosastegt lam

Mou Karrysuppe

Mou Karrysuppe

Flødelegeret karrysuppe med hønsekød, rød peberfrugt, ris, ærter, majs og løg. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter

Opskriften på karrysuppe har sine rødder i det indiske køkken og et varmt klima. Derfor er suppen ikke bare god på en kølig vinterdag, men i høj grad også som et krydret sommermåltid. Der findes mange variationer af den indisk inspirerede suppe. Hos Mou har vi valgt at lave karrysuppen på en opskrift, der både giver god næring og en krydret smag, som passer til de fleste ganer. Du kan vælge selv at krydre den lidt mere, hvis den skal være rigtig stærk.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?