Karrysuppe med kylling og ris

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Karrysuppe med kylling og ris

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Suppe
  • 1 pk. Mou Karrysuppe, 1000 g
  • 1 stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. solsikkeolie
  • 1 spsk. spidskommen
  • 0,5 spsk. gurkemeje
  • 1 spsk. garam masala
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1 økologisk lime
Knas
  • 4 skiver rugbrød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 0,5 tsk. chiliflager
  • 1 nip hvidløgspulver
  • 1 spsk. sesam
Tilbehør
  • 1 pk. kyllingeinderfilet
  • 250 g ris
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppe
Blend løg og hvidløg i en foodprocessor og rist imens de tørre krydderier på en hed stegepande.
Når krydderierne afgiver en ”let røg” tilsæt da olie og løgpuré og steg yderligere 2 min. under omrøring.
Tilsæt Mou Karrysuppe, kokosmælk og kog suppen godt ind. Smag til sidst med limeskal og -saft.

Knas
Skær det daggamle rugbrød i lange stave. Steg i olivenolie på en stegepande 6-7 min. ved lav varme.
Vend forsigtigt af og til og krydr med chili, hvidløgspulver og sesam.

Tilbehør
Steg kyllingefileter på stegepande ved middel varme til de er møre.
Riv evt. kødet i mundrette stykker.
Kog ris efter anvisning på emballagen.

Servering
Servér den varme Mou Karrysuppe a la India med kyllingestykker, rugbrødsknas og varme ris.

Flere supper med karry

Økologisk Karrysuppe

med chili-hvidløgsrejer

“Boller i karrysuppe”

med hvidløgssauterede ris

Økologisk Karrysuppe

med kyllingespyd, peanuts og små kartofler

Suppetilbehør

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Italienske breadsticks

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Karrysuppe

800 g

Produkter / Suppe
Mou Karrysuppe

1000 g