Ærtesuppe med hvidløg og muskatnød

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Ærtesuppe med hvidløg og muskatnød

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 400 g grønne ærter, gerne fra frost
  • 2 fed hvidløg, hakkes groft
  • 0,5 tsk. friskrevet muskatnød
  • Friskkværnet salt og peber
  • Evt. friskbagt brød
Print opskrift

Ærtesuppe kan både laves med friske ærter, når de er i sæson eller med ærter fra frost. Uanset er det en virkelig lækker og nem suppe, som alle familiens medlemmer sætter pris på. Suppen er mild i smagen, og kan både bruges som en let forret eller som hovedelementet i hovedretten. 

Den grønne farve gør kun suppen endnu mere tiltalende. Find opskriften herunder. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

ÆRTESUPPE MED HVIDLØG og MUSKATNØD

Den frosne Mou hønsekødssuppe koges op

Suppen blendes med ærter, muskatnød og hvidløg

Suppen varmes igennem og smages til med salt og peber.

ANRETNING
Serveres straks med f.eks. friskbagt brød.


Tips

Frisk suppen op ved at tilsætte 1 stk. fintsnittet fennikel marineret let i 1 spsk. citronsaft, 1 spsk. hakket dild, salt og peber. Lad den trække i 5 min.

Produkter