Broccolisuppe med nudler og spidskommen

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Broccolisuppe med nudler og spidskommen

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Broccolisuppe
  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 1 broccoli, skæres i grove buketter
  • 1 tsk. stødt spidskommen
Tilbehør
  • 200 g risnudler, koges efter anvisningen på pakken og skylles i koldt vand
  • 1 rød peber, skæres i fine strimler
  • 1 dl sojasauce
  • 2 tsk. finthakket, rød chili
  • 1 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Opskrift på broccolisuppe, der kun tager ca. 20 minutter at lave. Denne version er lavet på Mous Oksekødsuppe og tilføjet blandt andet spidskommen.


Fremgangsmåde

Oksekødsuppen koges op.

Broccolibuketterne og spidskommen tilsættes og koges med ved svag varme ca. 12 min. Buketterne skal være helt møre.
Blend suppen i kort tid, så der stadig er grove stykker af grøntsager. Hvis du hellere vil have suppen blendet helt, så kan du blende det hele lidt mere - og få hermed en endnu mere cremet broccolisuppe.
Nudlerne varmes op i sojasaucen med rød peber, chili og hvidløg.

Smag til med salt og peber.

Suppen fordeles i 4 skåle, og nudlerne lægges i.
Serveres straks herefter.


Tips

Suppen smager også godt med ristede østershatte, ca. 250 g, i stedet for broccoli.

Du kan evt. også tilføje løg og hvidløg, der kan ristes med.

Oksekødssuppe

Oksekødssuppe

Kogt på oksekød, oksekraftben og suppeurter

Tænk på dampende oksekødssuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen.

Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødssuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag.

Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer.

Hos Mou laver vi oksekødssuppe på helt traditionel måde, og uden genveje.

Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri og porre.