Broccolisuppemed risnudler og spidskommen

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Broccolisuppemed risnudler og spidskommen

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 1 broccoli, skæres i grove buketter
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 200 g risnudler, koges efter anvisningen på pakken og skylles i koldt vand
  • 1 rød peber, skæres i fine strimler
  • 1 dl sojasauce
  • 2 tsk. finthakket, rød chili
  • 1 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen koges op.
Broccoli og spidskommen tilsættes og koges med ved svag varme ca. 12 min.
Suppen blendes kort tid, så der stadig er grove stykker af grøntsager.
Nudlerne varmes op i sojasaucen med rød peber, chili og hvidløg. Suppen fordeles i 4 skåle, og nudlerne lægges i.
Serveres straks.


Tips

Smager også godt med ristede østershatte, ca. 250 g, i stedet for broccoli.

Oksekødsuppe

Oksekødsuppe

Kogt på oksekød, oksekraftben og suppeurter

Tænk på dampende oksekødsuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen. Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødsuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag. Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer. Hos Mou laver vi oksekødsuppe på helt traditionel måde, og uden genveje. Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri og porre.