Cremet svampesuppemed ristede svampe og purløg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Cremet svampesuppemed ristede svampe og purløg

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 1 pk. marksvampe/shiitakesvampe (250g)
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 2 spsk. rapsolie (eller anden smagsneutral olie)
  • Friskkværnet salt og peber
  • 0,5 dl fintsnittet purløg
  • 0,5 dl fløde/mælk (kan udelades)

Fremgangsmåde

Varm suppen op og stil den til side.
Skyl og rens svampene og skær dem i kvarte.
Steg svampene gyldne i olien til de har fået en flot farve.
Tag 1/3 af svampene fra på en tallerken og kom de resterende svampe ned til suppen.
Kog suppen op, blend den grundigt og smag til med dijonsennep, salt og peber. Rund eventuelt suppen af med ½ dl piskefløde eller mælk.
Servér den cremede svampesuppe med stegte svampe og et drys purløg.

Produkter