Eksotisk majssuppemed sprøde sukkerærter, ingefær og safran

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Eksotisk majssuppemed sprøde sukkerærter, ingefær og safran

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 4 majskolber
  • 300 g sukkerærter
  • 0,5 dl sojasauce
  • 1 tsk. friskrevet ingefær
  • 1 knsp. safran, evt. mere efter smag
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen varmes op. Majskolberne koges i saltet vand i ca. 20 min. Majsene skæres fri af kolberne. Soja, ingefær og safran tilsættes suppen, og der smages til med salt og peber. Suppen fordeles i 4 skåle, og majs og sukkerærter lægges i. Serveres straks.


Tips

Servér et stykke hvid, dampet fisk, f.eks. rødspætte eller torsk, krydret med spidskommen og havsalt i suppen.

Oksekødsuppe

Oksekødsuppe

Kogt på oksekød, oksekraftben og suppeurter

Tænk på dampende oksekødsuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen. Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødsuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag. Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer. Hos Mou laver vi oksekødsuppe på helt traditionel måde, og uden genveje. Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri og porre.