Fennikelsuppemed pernod og dild

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fennikelsuppemed pernod og dild

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 2 fennikler
  • 0,5 dl pernod
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. grofthakket dild
  • Friskkværnet salt og peber
  • Evt. friskbagt brød

Fremgangsmåde

Suppen varmes op.

Imens skæres den ene fennikel i tern og sauteres i 1 spsk. olivenolie i en gryde ca. 8 min.

Pernod samt suppe tilsættes og koges langsomt op.

Den anden fennikel snittes meget fint og vendes med citronsaft, hvidløg, dild, olivenolie, salt og peber.

Suppen blendes og smages til med salt og peber.

Suppen fordeles i 4 skåle, og den friskmarinerede fennikel lægges i.

Servér straks med f.eks. friskbagt brød.


Tips

Smag suppen til med stødt anis og fintrevet limeskal.

Produkter