Græskarsuppe med kylling og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppe med kylling og bacon

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 1 pk. Tulip Bacon i tern
  • 400 g kyllingefilet i tern
  • 200 g græskar, skæres i grove tern
  • 1 dl finthakket, bredbladet persille
  • 2 fed hvidløg, hakkes groft
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Græskarsuppe eller hokkaidosuppe som den sommetider kaldes er en skøn efterårssuppe. Den er utrolig velsmagende og fyldt med smag. Vi har her lavet den på en base af vores oksekødssuppe, som giver græskarsuppen en kraftfuld smag. 


Fremgangsmåde

GRÆSKARSUPPE MED KYLLING OG BACON

Oksekødsuppen varmes op, og fyldet sigtes fra og gemmes.

Græskar tilsættes, og suppen koges op. Lad simre ved svag varme ca. 15 min.
Suppe og græskar blendes med hvidløg, smages til med salt og peber og holdes varm.

Kylling og bacon steges på en pande 8-10 min. og lægges i suppen sammen med fyldet.

Suppen fordeles i 4 skåle og drysses med persille.


Tips

For den ultimative Halloween stemning - servér suppen i et halvt udhulet græskar og gratinér med revet cheddar i ovnen i ca. 6 min. ved 220 °C.

Oksekødssuppe

Oksekødssuppe

Kogt på oksekød, oksekraftben og suppeurter

Tænk på dampende oksekødssuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen.

Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødssuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag.

Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer.

Hos Mou laver vi oksekødssuppe på helt traditionel måde, og uden genveje.

Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri og porre.