Hønsekødsuppemed kæmpe crouton, stegt kylling og sugar snaps

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hønsekødsuppemed kæmpe crouton, stegt kylling og sugar snaps

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødssuppe, 1000 g
  • 4 skiver toastbrød
  • 25 g smør
  • 2 stk. kyllingebryst
  • 2 dl ærter
  • 150 g sugar snaps

Fremgangsmåde

Varm suppen efter anvisning på emballagen.
Udstik eller skær toastskiver i store runde skiver og steg dem ved svag varme i smør, ca. 2-3 min. på hver side.
Steg herefter kyllingebryst i lidt fedtstof ca. 6 min. på hver side og trevl i mundrette stykker.

Blancher ærter og suger snaps i 1 min. og lad dem køle af.
Vend fyldet fra suppen sammen med ærter og trevlet kyllingekød og anret på de smørstegte kæmpe croutoner.
Til sidst serveres med dampende varm suppe.

Produkter