Hønsekødsuppemed kylling, frisk chili og butterdejssticks

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hønsekødsuppemed kylling, frisk chili og butterdejssticks

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 200 g kylling i strimler
  • 1 pl. frisk butterdej (ca. 130 g)
  • 2 spsk. mælk
  • 1 spsk. frisk rosmarin
  • 1 tsk. havsalt
  • 0,5 dl persille
  • 1 chili

Fremgangsmåde

Skær butterdejen i 16 lange tynde stave.
Pensl med mælk og strø med hakket rosmarin og havsalt.
Bages på en bageplade ved 220 °C i 6 min. 

Kog suppen godt igennem og tilsæt det stegte kylling i strimler de sidste par minutter.
Strø suppen med grofthakket persille og chili efter behag.
Servér med butterdejssticks.

Produkter