Italiensk blomkålssuppemed sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Italiensk blomkålssuppemed sprød bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 1 pk. Tulip Bacon i skiver
  • 400 g blomkål, skæres i grove buketter
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen koges op.
Blomkål tilsættes, og suppen simrer ved svag varme ca. 15 min.
Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.
Suppen blendes og smages til med salt og peber.
Suppen varmes kort igennem og drysses med bacon.
Suppen hældes i 4 skåle. Serveres straks.


Tips

Tilsæt granatæblekerner og friskhakket timian. Halver granatæblet og slå på skallen med en grydeske henover en skål, så kernerne falder ud.

Oksekødsuppe

Oksekødsuppe

Kogt på oksekød, oksekraftben og suppeurter

Tænk på dampende oksekødsuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen. Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødsuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag. Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer. Hos Mou laver vi oksekødsuppe på helt traditionel måde, og uden genveje. Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri og porre.